Η εταιρεία μας, με την βοήθεια εξειδικευμένων και με πολυετή πείρα οικονομικών συμβούλων, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής είτε σε φυσικά πρόσωπα είτε σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον δανεισμό τους.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις σε θέματα που αφορούν:

 • Υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη.
  Στον νόμο Κατσέλη (3869/2010) μπορούν να υπαχθούν όλα τα φυσικά πρόσωπα (μισθωτοί, άνεργοι, δημόσιοι υπάλληλοι, άτομα που χρήζουν αναπηρίας) καθώς και μια κατηγορία ελεύθερων επαγγελματιών αλλά και άτομα τα οποία ως έμποροι υπάγονται στη μικρο-εμπορία. Επίσης, βάσει νομολογιών, έχουν κάνει υπαγωγή στον νόμο ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ.
  Κάνοντας την υπαγωγή σας στον νόμο 3869/2010, θα μπορέσετε να ρυθμίσετε τις οφειλές σας ή ακόμα και να πετύχετε τη διαγραφή ενός μεγάλου μέρους αυτών.
  Οι οικονομικοί μας σύμβουλοι θα αναλάβουν όλη τη διαδικασία υπαγωγής σας στον νόμο και θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα χρέη που σας βαρύνουν.
 • Καθυστερημένα δάνεια.
  Πρόκειται για δανειακές οφειλές στις οποίες δεν εφαρμόζεται ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Με τη βοήθεια των οικονομικών συμβούλων της εταιρείας μας, μπορεί να μειωθεί το επιτόκιο αυτών των δανείων και να επιμηκυνθεί ο χρόνος αποπληρωμής.
 • Καταναλωτικά δάνεια
 • Στεγαστικά δάνεια
 • Επιχειρηματικά δάνεια

Επικοινωνία

 • Εθνικής Αντιστάσεως 63 (πρώην Καρπενησίου)
 • 26410 59774
 • info@nova-asfalies.gr

Official MegaBrokers Partner

Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο μεσιτικό ασφαλιστικό γραφείο στον Ελλαδικό χώρο. Η Mega Brokers συνεργάζεται με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και με μεγάλο αριθμό εταιρειών στην Ευρώπη προσφέροντας ασφαλιστικές καλύψεις με τους ευνοϊκότερους όρους που μπορεί να υπάρξουν.

Newsletter

Ενημερωθείτε για ασφαλιστικά πακέτα και προσφορές με ένα κλικ στο email σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;
Όνομα *

Όνομα
Επώνυμο *

Επώνυμο
Απάντηση με: *

Επιλέξτε τρόπο απάντησης
Τηλέφωνο *

Τηλέφωνο
E-mail *

E-mail
Θέμα *

Εισάγετε θέμα
Κείμενο*

Εισάγετε κείμενο
Κωδικός Ασφαλείας*
Κωδικός Ασφαλείας   
Ο κωδικός ασφαλείας δεν είναι σωστός