Ασφαλιστικές Εταιρίες

logo europeΗ Ευρώπη Α.Ε. Γενικών Ασφαλίσεων ιδρύθηκε το 1985 από ισχυρό ασφαλιστικό όμιλο της Μεγάλης Βρετανίας και το 1993 το 100% των μετοχών της εξαγοράστηκε από το Νικόλαο Μακρόπουλο.

Η Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α. διαθέτει άδεια λειτουργίας για το σύνολο των κλάδων στις Γενικές Ασφάλειες, ωστόσο η κύρια δραστηριότητά της επικεντρώνεται στον κλάδο Περιουσίας, όπου ειδικεύεται στις ασφαλίσεις των μεγάλων Βιομηχανικών, Εμπορικών και Χρηματοοικονομικών Κινδύνων. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα αναπτύσσει και τον κλάδο Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Οχημάτων, όπου με νέα, σύγχρονα προϊόντα κερδίζει μερίδια αγοράς, καταγράφοντας σταθερά ανοδική πορεία.

Στον κλάδο Περιουσίας, η Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α. κατέχει, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος , ισχυρή θέση μεταξύ των αμιγώς ιδιωτικών Ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών. Επίσης, πρωταγωνιστεί στον κλάδο Ασφαλίσεων Μεταφορών, ενώ στον κλάδο Αυτοκινήτου, ασκώντας συνετή πολιτική, αύξησε τη συμμετοχή του στο σύνολο της παραγωγής της.

Το 1998 στο μετοχικό κεφάλαιο της Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α. εισήλθε, με μειοψηφική συμμετοχή, η Εθνική Ασφαλιστική, θυγατρική εταιρεία του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, αναγνωρίζοντας, έμπρακτα, το κύρος και τη φερεγγυότητά της εταιρείας, όπως και την αναπτυξιακή της προοπτική.

Στη θετική πορεία της Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α. συνέβαλλε καθοριστικά και η συνεργασία της με παγκοσμίως γνωστούς για την οικονομική τους ευρωστία Αντασφαλιστικούς Οίκους, αξιολογημένους με rate A, οι οποίοι στηρίζουν την Ευρώπη ΑΕΓΑ με το υψηλό τους capacity και τη συμμετοχή τους στην άμεση κάλυψη των αποζημιώσεων.

Η Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α., παραμένει σταθερά μια κερδοφόρα ασφαλιστική εταιρεία, που αναπτύσσεται βασιζόμενη σε υγιείς βάσεις, εξασφαλίζοντας σε κάθε εταιρική χρήση υπερεπαρκή τεχνικά αποθέματα και περιθώρια φερεγγυότητας.

logo npΗ εταιρεία, από την πρώτη μέρα των εργασιών της, έχει σαφείς προσανατολισμούς και ξεκάθαρους στόχους, που δίνουν απάντηση και νόημα στον κοινό αγώνα όλων των ανθρώπων που την υπηρετούν. Το κοινό όραμα που μοιράζονται όλοι όσοι εργάζονται στην NP INSURANCE, είναι η δημιουργία μιας πραγματικά υποδειγματικής και οικονομικά υγιούς εταιρείας, κοντά στην οποία οι πελάτες, οι εργαζόμενοι και οι μέτοχοι θα νοιώθουν ασφαλείς και δικαιωμένοι.

Η μεγάλη φιλοδοξία όλων όσοι εργάζονται στην NP INSURANCE δε στηρίχτηκε στη δημιουργία μιας ακόμη ασφαλιστικής εταιρείας. Στηρίχτηκε στην ανάγκη να λειτουργήσει στη χώρα μας μια ελληνική ασφαλιστική επιχείρηση που θα προσφέρει στους πελάτες της ασφαλιστικά προγράμματα και υπηρεσίες εφάμιλλες των μεγάλων πολυεθνικών ασφαλιστικών εταιρειών και θα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην καθημερινή σφυρηλάτηση των σχέσεων με τους πελάτες της, που θα διακρίνονται για τη συνέπεια και την αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Η φιλοσοφία αυτή, που χαρακτηρίζει τη διοίκηση της εταιρείας και όλους τους εργαζόμενους σε αυτήν, περικλείεται στη φράση «Συνεπής σε ό,τι πει», που είναι και το μήνυμα που φέρει η εταιρεία σε κάθε της συμβόλαιο, σε κάθε της υπογραφή, σε κάθε της επαφή με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Μια φιλοσοφία που δεν είναι απλά λόγια αλλά καθημερινή πράξη, καθώς η NP INSURANCE ξέρει να κάνει συνετή διαχείριση των ασφαλίστρων που της εμπιστεύονται οι πελάτες της - γιατί πραγματικά σέβεται αυτούς τους πελάτες και γιατί γνωρίζει να αξιοποιεί το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των συνεργατών της.

Η NP INSURANCE, για να κάνει πράξη το όραμα, τους στόχους και τη φιλοσοφία που έθεσε με το ξεκίνημα της δραστηριότητάς της, δημιούργησε ένα «καλοκουρδισμένο» διοικητικό μηχανισμό, ικανό να προάγει το όραμα και τη φιλοσοφία αλλά και να υλοποιεί τους οικονομικούς στόχους που θέτει η διοίκηση. Από την αρχή, η διοίκηση «διέρρηξε» την παραδοσιακή σχέση Ιδιοκτησίας και Διοικήσεως. Η διοίκηση των εταιρικών υποθέσεων πέρασε στα στελέχη της εταιρείας, η οποία είχε προηγουμένως διασφαλίσει τη διοικητική οργάνωση και λειτουργία με ένα συγκεκριμένο οργανόγραμμα, που το χαρακτηρίζει ο δυναμισμός και η ευελιξία, αφού διέπεται από ένα εσωτερικό κανονισμό που περιγράφει με σαφήνεια τα προσόντα, τις ευθύνες και τα καθήκοντα της κάθε θέσεως που προβλέπεται στο οργανόγραμμα και με διαδικασίες λειτουργίας που δημιουργούν μεγάλες προϋποθέσεις εξέλιξης. Τα παραπάνω, μαζί με την πλήρη μηχανογράφηση όλων των υπηρεσιών της εταιρείας, αποτελούν το σκηνικό μέσα στο οποίο προέχουσα θέση κατέχουν η οικονομική πρόοδος και ο άνθρωπος, με όποια ιδιότητα και αν έρχεται σε επαφή με την εταιρεία - του πελάτη, του εργαζόμενου, του μετόχου, του τρίτου κ.ο.κ.

logo aigaionΤο όραμα των ιδρυτών της AIGAION  ήταν και παραμένει η δημιουργία μιας ισχυρής τοπικής ναυτασφαλιστικής αγοράς, που θα προσφέρει στον ελληνικό εφοπλισμό τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τις ασφαλιστικές του ανάγκες στη χώρα μας και να μην απευθύνεται αποκλειστικά σε αλλοδαπούς ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και εξειδίκευσή της, η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. φιλοδοξεί επιπλέον να αποτελέσει, κεντρικό σημείο αναφοράς για την ασφαλιστική εξυπηρέτηση των δεκάδων χιλιάδων μικρών και μεγαλύτερων σκαφών αναψυχής που υπάρχουν σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Παράλληλα, στόχο μας αποτελεί και η ανάπτυξη, με σύνεση και μεθοδικότητα, και στους υπόλοιπους κλάδους γενικών ασφαλειών, παρέχοντας οικονομικά και πρακτικά ασφαλιστική προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των ιδιωτών και των οικογενειών όσο και των επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Ήδη ο αριθμός των πελατών που εμπιστεύονται την AIGAION ξεπερνάει τους 140.000, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2013.

Η ανάπτυξη της AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. βασίζεται στο συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο συνεργασιών της με πιστοποιημένους επαγγελματίες διαμεσολαβητές, μέσω των οποίων τα προϊόντα της διατίθενται στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Κύριο συστατικό της εταιρικής πολιτικής αποτελούν οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες η εταιρίας μας στηρίζει τη λειτουργία και την ανάπτυξή της: φερεγγυότητα και συνέπεια στις οικονομικές και νομικές υποχρεώσεις, κοινωνική ευθύνη, σχέσεις εμπιστοσύνης και υποστήριξη προς τους συνεργάτες μας, σεβασμό και εκτίμηση προς το προσωπικό και τα στελέχη της εταιρίας, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες προς τους καταναλωτές και κυρίως δίκαιη και γρήγορη αποζημίωση στους δικαιούχους.

logo idrogiosΗ Υδρόγειος, ένας από τους δυναμικότερους ελληνικούς ασφαλιστικούς ομίλους, δραστηριοποιείται εδώ και τέσσερις δεκαετίες στην ελληνική αγορά. Με παραγωγή που το 2013 ανήλθε σε 120,5 εκατ. ευρώ, η εταιρεία συγκαταλέγεται σταθερά μεταξύ των πρώτων εταιρειών γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα, ενώ, από το 2002, έχει αποκτήσει δυναμική παρουσία και στην αγορά της Κύπρου, με την ίδρυση της θυγατρικής «Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία Κύπρου». Η εταιρεία διαθέτει ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικών προϊόντων για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, της κατοικίας, της επιχείρησης, της αστικής ευθύνης, του προσωπικού ατυχήματος, και όχι μόνο.

Ο Όμιλος της Υδρογείου: Προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες του σε πάνω από 500.000 ικανοποιημένους πελάτες, συνεργάζεται με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και διαθέτει ένα ευρύ σε διασπορά δίκτυο υποκαταστημάτων και γραφείων, στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και Κύπρου.

Το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου σε Ελλάδα και Κύπρο ανέρχεται στα 300 άτομα.

Όραμά μας είναι να αποτελούμε την «Ασφαλή Δύναμη», δηλαδή: Έναν υψηλού κύρους και αξιοπιστίας, φερέγγυο ασφαλιστικό οργανισμό, πρωταγωνιστή του κλάδου μας, με συνεχή, ισχυρή αναπτυξιακή προοπτική. Έναν ασφαλιστικό οργανισμό που μέσα από τη λειτουργία, τις υπηρεσίες και τη συμπεριφορά του, αποπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη στον ασφαλισμένο.

Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, λειτουργώντας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και, κυρίως, διατηρώντας ένα ανθρώπινο πρόσωπο, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας με τους πελάτες, συνεργάτες, εργαζομένους, εταίρους του επιχειρηματικού και ευρύτερου κοινωνικού μας περιβάλλοντος.

Αρχές & Αξίες

Οι αρχές και αξίες της Υδρογείου βρίσκονται στην «καρδιά» της φιλοσοφίας και λειτουργίας της εταιρείας από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της.

Παρά τη διαχρονικά εντυπωσιακή ανάπτυξή της, η Υδρόγειος διατηρεί μέχρι σήμερα την κουλτούρα ενός πραγματικά ανθρώπινου οργανισμού, σταθερά προσανατολισμένου στην ποιότητα, την αριστεία, τη συνεχή βελτίωση και πρόοδο. Από αυτές τις βασικές κατευθυντήριες αρχές, απορρέουν και οι αξίες μας, σημείο αναφοράς και έμπνευσης όλων των ανθρώπων μας, τις οποίες και προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε πράξη, στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Συνεργαζόμενες Εταιρίες

Συνεργαζόμαστε με πάνω από 20 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες.

Επικοινωνία

  • Εθνικής Αντιστάσεως 63 (πρώην Καρπενησίου)
  • 26410 59774
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Official MegaBrokers Partner

Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο μεσιτικό ασφαλιστικό γραφείο στον Ελλαδικό χώρο. Η Mega Brokers συνεργάζεται με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και με μεγάλο αριθμό εταιρειών στην Ευρώπη προσφέροντας ασφαλιστικές καλύψεις με τους ευνοϊκότερους όρους που μπορεί να υπάρξουν.

Newsletter

Ενημερωθείτε για ασφαλιστικά πακέτα και προσφορές με ένα κλικ στο email σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;
Όνομα *

Όνομα
Επώνυμο *

Επώνυμο
Απάντηση με: *

Επιλέξτε τρόπο απάντησης
Τηλέφωνο *

Τηλέφωνο
E-mail *

E-mail
Θέμα *

Εισάγετε θέμα
Κείμενο*

Εισάγετε κείμενο
Κωδικός Ασφαλείας*
Κωδικός Ασφαλείας   
Ο κωδικός ασφαλείας δεν είναι σωστός