Η εταιρεία μας δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να ενημερωθεί για τα δυσμενή στοιχεία που καταγράφονται επιβαρυντικά  γι΄αυτόν ή την επιχείρησή του στα αρχεία της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε., να προχωρήσει σε τακτοποίηση και οριστική διαγραφή τους.

Άμεση συγκέντρωση δικαιολογητικών για τακτοποίηση σφραγισμένων επιταγών, διαταγών πληρωμής, ληξιπρόθεσμων οφειλών, προσημειώσεων, κατασχέσεων, πλειστηριασμών, χρεών προς το δημόσιο, καταγγελίες καρτών, υποθήκες.

Για προβλήματα Τειρεσία που οφείλονται σε δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, αναλαμβάνουμε την ανάληψη δυσμενών του συστήματος συγκέντρωσης ή αθέτησης χορηγήσεων και διαμεσολαβούμε στη διαγραφή ή διευθέτηση του χρέους, ειδικά όταν αυτό έχει εξοφληθεί και ο οφειλέτης εξακολουθεί να εμφανίζεται εκτεθειμένος.

Μιλήστε με έναν από τους εξειδικευμένους οικονομικούς συμβούλους της εταιρείας μας και απαλλαγείτε οριστικά από οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τον Τειρεσία, χωρίς α χρειαστεί να εμπλακείτε σ΄αυτή την επίπονη, γραφειοκρατική διαδικασία.

Επικοινωνία

  • Εθνικής Αντιστάσεως 63 (πρώην Καρπενησίου)
  • 26410 59774
  • info@nova-asfalies.gr

Official MegaBrokers Partner

Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο μεσιτικό ασφαλιστικό γραφείο στον Ελλαδικό χώρο. Η Mega Brokers συνεργάζεται με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και με μεγάλο αριθμό εταιρειών στην Ευρώπη προσφέροντας ασφαλιστικές καλύψεις με τους ευνοϊκότερους όρους που μπορεί να υπάρξουν.

Newsletter

Ενημερωθείτε για ασφαλιστικά πακέτα και προσφορές με ένα κλικ στο email σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;
Όνομα *

Όνομα
Επώνυμο *

Επώνυμο
Απάντηση με: *

Επιλέξτε τρόπο απάντησης
Τηλέφωνο *

Τηλέφωνο
E-mail *

E-mail
Θέμα *

Εισάγετε θέμα
Κείμενο*

Εισάγετε κείμενο
Κωδικός Ασφαλείας*
Κωδικός Ασφαλείας   
Ο κωδικός ασφαλείας δεν είναι σωστός